Vad du borde veta om mobil design och varför

mobil ux

Chronicles of Mobile Design

Mer än någonsin begärs konstruktörer att skapa erfarenheter för många olika mobila enheter. Idag söker mobila designers efter alternativa sätt att nå människor och döda popup-fönster. Responsiv design är mycket dyrare, det kräver normalt en fullständig översyn av den nuvarande webbplatsen från botten upp, med tanke på att uppmärksamhet på användarupplevelse är viktigast. Håll din celldesign ren och enkel. Du måste ha dina egna väsentliga egenskaper för mobil design, men de måste vara principer du tror på, kan verkligen internalisera och använda varje dag för att styra och öka ditt arbete. För att hitta det bästa slutresultatet när det gäller mobil design och design i allmänhet borde det vara nära samarbete mellan olika discipliner. Mobil webbdesign är inte bara en fråga om att välja mellan en webbplats eller en app där det finns en mängd olika alternativ och aspekter att överväga.

Välja bra mobildesign

Bara för att du behåller kärninnehållet tyder inte på att du borde eller inte kan optimera din mobilwebbplats. Responsiva webbplatser kan inte skapas helt enkelt genom att omarrangera de aktuella elementen, särskilt från komplexa strukturer på hela webbplatser. Läs dem och definiera hur navigering sannolikt kommer att fungera på din mobila webbplats, snarare än att låta det här gå till utveckling för att definiera. Väldesignade mobila webbplatser kan vara en tillgång för ett företag, men det kan ändå inte uppnå vad mobila appar kan, särskilt när det gäller att samla användaruppgifter. Därför tillkännagav Google Mobilegeddon 2015 och började öka betygen på webbplatser som är mobilvänliga om sökningen gjordes från en mobilenhet.

mobile fun

Om du vill expandera ditt företag kan ett digitalt kontor vara ett effektivt verktyg för att använda som en indikator för huruvida du måste expandera och ta på det fysiska kontorsrummet för att möta företagsförfrågningar och krav. I budgetens intresse hamnar många småföretag att välja mellan båda. Om du är ett litet uppstartsföretag kan du använda ett digitalt kontor för att hjälpa dig att ta de allra första stegen i den stora affärsverksamheten.

Som mobildesigner borde du vara helt medveten

om dessa skillnader och redo att upptäcka dem omedelbart. Särskilt eftersom det inte är vettigt för folk att sätta pengar på ett fast kontor så fort pengarna kan användas bättre på olika ställen. Majoriteten av oss är ganska bekanta med den lyhörda webbdesignen nu. Att veta vilken typ av enhet folk tittar på din mobilwebbplats på är nyckeln för att styra designproceduren och din mobilstrategi. I stället koncentrera dig väl på vad man verkligen bör överväga när man gör designarbete. En hel del saker kan hända i livet som påverkar makens förmåga att leverera till sina familjemedlemmar, inklusive sjukdomar, nedskärningar i den nuvarande globala finansiella miljön eller bara oförmåga eller avsaknad av kvalifikationer för förvärvsarbetande. Sfären för mobilapputveckling blir snabbt till ett trångt och komplicerat utrymme, särskilt för de yttre i utvecklingsnischen.

Medan täckning av alla nyanser av mobil UX i en artikel inte skulle vara möjligt, täcka väl några grundläggande och begrepp som borde flytta dig i rätt riktning med dina projekt. På olika sätt är cellens huvudsyfte att ge hjälp. Underlåtenhet att korrigera och omorganisera arbetsuppgifter och ansvar orsakar en stor del av spänningen som görs i huset. Det står då att den främsta avsikten med mobilvänlig design borde vara att ge hjälp. Dessutom är det nödvändigt att inse att responsiva webbdesignuppgifter inkluderar saker som att erbjuda samma stöd till en hel del enheter för en enda webbplats.